MITÄ ON TUNNEVYÖHYKETERAPIA?

Tunnevyöhyketerapia on Antti Pietiäisen kehittämä täydentävä hoitomuoto, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, joka sisältää tunteet, kehon ja elämänkaaren. Tunnevyöhyketerapian ajatuksena on vapauttaa energia kulkemaan tasapainoisesti koko kehossa Heringin laki huomioiden. 

Kehoon jääneiden tunteiden viestit ilmentyvät kipuina ja erilaisina merkkeinä, esimerkiksi lämpötilan vaihteluina.  Hoidolla pyritään avaamaan kehon muistista tunteita tietoisuuteen. Kuuntelemalla ja kohtaamalla tunne kehosta poistuu tunteen viestiä kuljettanut fyysinen oire.

Tunnetraumojen väheneminen antaa ihmiselle mahdollisuuden elää enemmän oman näköistä elämää, jossa itseymmärrys ja kehotietoisuus paranee. Ihminen vapautuu, paranee ja löytää itsensä.

Mitä enemmän ihminen on tuttu oman kehonsa ja itsensä kanssa, myös oman tunneperimänsä kanssa, sitä enemmän hän on tukevasti  tässä hetkessä, eikä murehdi menneitä tai huolehdi tulevasta. Jos joku on ikuista, niin se on tämä hetki."   -Antti Pietiäinen

Tunnevyöhyketerapiassa hoidetaan erilaisia äkillisiä sekä pitkäikäisiä vaivoja ja sairauksia, kuten stressi, migreeni, hormonaaliset ongelmat, aineenvaihdunnan häiriöt, jännitys- ja kiputilat, selkäongelmat, unettomuus, pelot, ahdistus, tulehduskierteet ja koliikkioireet.


Luo kotisivut ilmaiseksi!